Heeft u een vraag? Mail ons

Buitenluiken en Binnenluiken

Voor een karakteristieke of een strakke uitstraling voor uw woning bent u hier aan het juiste adres. Buiten luiken zijn ideaal om warmte binnen te houden, en de kou buiten te houden.

Geluid dempend
Ook zijn ze geluid dempend. U kunt kiezen tussen een luik die kan scharnieren, of een vast luik met vastzetters gemonteerd. Deze luiken worden gemaakt van Uni-prime watervast plaatmateriaal.

Structuur van buitenluiken
Opgebouwd door duurzame houtfineren, W.B.P. verlijmd voor een mooi en duurzaam eindresultaat. Bij de zaagkanten worden 2 lagen rand seal aangebracht voor een perfecte afdichting.

Hierna worden de luiken in de grondverf gespoten, en daarna in uw gewenste ral kleur gespoten.

Voor specifieke vragen over prijzen kunt u verkrijgen middels een offerteaanvraag.

buitenluiken

Luikbeslag

Zeer modern en degelijk luikbeslag van het merk Roto. Door de hoge maatnauwkeurigheid en de verschillende verstel mogelijkheden uitermate geschikt voor projectmatige luikenbouw. De duimen, gehengen, luikwervels en overvalsluitingen zijn voorzien van een speciale coating voor een lange levensduur.

Kenmerken: moderne vormgeving, zeer duurzaam, duimen en gehengen zeer goed verstelbaar, alleen verkrijgbaar in zwart gecoate uitvoering, ideaal voor de timmerindustrie door hoge maatnauwkeurigheid.

Traditioneel

Uiteinde met strakke puntvorm Materiaal: ijzer 30x4mm, duimdiameter: 18mm Verstelbaar luikbeslag
Standaard verkrijgbaar in geel verzinkte of zwart gecoate uitvoering Maatwerk binnen twee weken leverbaar, ook gecoat!
Gehengen en plaatduimen te verstellen.

Klassiek

Uiteinde met puntvorm en uitkeping voor meer sierlijkere vorm
Materiaal: ijzer 30x4mm, duimdiameter: 18mm
Verstelbaar
Standaard verkrijgbaar in geel verzinkte of zwart gecoate uitvoering Maatwerk binnen twee weken leverbaar Gehengen en plaatduimen te verstellen

Landelijk

Uiteinde met zwaluwstaart vorm Materiaal ijzer, pendiameter 18mm Niet verstelbaar maar wel op maat gemaakt
Standaard verkrijgbaar in geel verzinkte of zwart gecoate uitvoering Maatwerk binnen drie weken leverbaar
Gehengen en plaatduimen te verstellen

Rustiek

Uiteinde met sierlijke punt
Materiaal: staal, duimdiameter 10 of 13mm Verstelbaar
Standaard verkrijgbaar in zwart gecoate uitvoering
Maatwerk mogelijkGesmeed

Voor een authentiek en ambachtelijk resultaat maakt Jobé gesmeed hang- en sluitwerk op maat. Met name in de restauratie bouw levert dit smeedwerk de prachtigste resultaten op. Ook voor een moderne uitstraling welke exact aan uw eisen moet voldoen is smeedwerk een goede optie. Hieronder zijn enkele voorbeelden van de mogelijkheden te aanschouwen maar, kijk ook eens in onze catologus gesmeed luikbeslag

Roto

Moderne vormgeving
Zeer duurzaam
Duimen en gehengen zeer goed verstelbaar
Alleen verkrijgbaar in zwart gecoate uitvoering
Ideaal voor de timmerindustrie door hoge maatnauwkeurigheid

RVS

Als u op zoek bent naar een strakke, modere uitstraling is het roestvrijstalen hang- en sluitwerk wellicht iets voor u. Jobé heeft zowel duimen en hengen als luiksluiters en luikvastzetters van RVS. Dankzij haar duurzame eigenschappen is het roestvrijstalen beslag ook zeer geschikt in corrosie gevoelige omgevingen, zoals bij zee.

Binnenbediening

Met de luikbedieningen van Jobé Luikbeslag kunt u uw luiken van binnenuit openen en sluiten. Op deze manier hoeft u geen regen, hagel of sneeuw te trotseren om uw luiken te openen of sluiten. Daarnaast biedt de binnenbediening een ideale oplossing voor het openen en sluiten van luiken op etages. Met de universele en onopvallende systemen is uw luik in iedere stand te zetten.

Door middel van een uitwisselbare slingers of een krachtige electromotor kunt u uw luiken op een comfortabele manier openen en sluiten. Dankzij de binnenbediening zult u uw luiken gebruiken waarvoor ze bedoeld zijn; kou of warmte buiten houden, uw privacy verhogen en inbraak tegengaan. Meer informatie over de luikbedieningen kunt u vinden op onze speciale website: www.luikbedieningen.nl.

Montage / Toepassing
De luikbediening is te gebruiken bij alle type luiken welke op de muur of op het kozijn zijn geïnstalleerd. De montage van de luikbediening is relatief eenvoudig. Een montagehandleiding kunt u vinden in de uitgebreide productinformatie.

Binnenluiken

Binnen luiken zijn van hoge kwaliteit, sfeervol en ideaal voor slaapkamers. Deze luiken zijn opgebouwd door duurzaam plaatmateriaal, en kunnen in elke gewenste kleur gespoten worden. Ze zijn uniek door de sponning die in de randen worden verwerkt, die ook wel opdeksponning wordt genoemd.

Dankzij deze sponning word het licht buiten gehouden zodat het in uw kamer echt lichtdicht word. Deze luiken worden opgehangen door pumelles en zijn gemakkelijk verstelbaar.

Voor een globale offerte van een buiten of binnen luik, kunt u snel en gemakkelijk de binnenwerkse maat van uw kozijn opmeten, H/B (hoogte keer breedte). Die maat kunt u naar me opsturen.


Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden?
Neem vrijblijvend contact op via 06 14 52 08 81

binnenluiken

© Copyright 2013 | Eclips Luiken | Design:STUDIO11:14